11 redenen waarom mannen steeds meer willen trouwen

In toenemende mate kijken we op de foto: het lijkt de leeftijd van al geschikt te zijn, en de man denkt niet eens aan het huwelijk.

Eenzame mensen die de registers niet willen bezoeken, steeds meer. Als de redenen die ze bypass maken.

Hier zijn slechts enkele van hen.

Mislukte ervaring in het verleden

Optioneel is deze ervaring huwelijk. Je kunt sceptisch naar de bruiloft kijken, want in het verleden veranderde je partner je of weigerde je handen en harten aan te bieden.

Of misschien had je niet dat meisje waarmee je mijn hele leven (of het meeste) zou willen blijven .

Gebrek aan tijd vanwege werk

Careeristen zullen het begrijpen: een relatie opbouwen wanneer u in uw oren bent in het werk, ongelooflijk moeilijk. Wanneer je doel alleen de gewenste toename is, gaat al het andere naar de achtergrond.

Je bent niet genoeg tijd niet alleen voor een reis naar de bioscoop of een date in het restaurant, maar ook voor het diner met kaarslicht thuis.

Gezinsleven — het is helemaal niet thuis om te slapen. Dit is ook een baan, en ook zwaar. En nadat het werk ver van elk kan dragen.

Angst voor verplichtingen

Angst voor verplichtingen en verantwoordelijkheid — Dit is een zeer veel voorkomende reden waarom mannen zich niet haasten om te trouwen.

Het is moeilijk om te argumenteren met het feit dat onze generatie zich later dan de vorige rijpt, en hier nog steeds uitdrukkingen gaan over de man — Dit is een grote baby.

En hier — Een vrouw die op je wachten, een kind, een kind dat zijn tijd moet krijgen, familieleden die periodiek bezoeken.

Plus dit alles aan constante stress op het werk en een enorm aantal belangrijke beslissingen dat een persoon dagelijks moet duren.

Bij de uitgang blijken we dat het veel gemakkelijker is om niet te trouwen en geen rekening te houden met dergelijke verantwoordelijkheid, niet alleen voor jezelf, maar in veel gevallen voor je partner en je kinderen.

Onwil om te scheiden met een bachelorleven

Als iemand https://farmaciadiprima.com/geodon-generico-ziprasidone/ al op hield is om een ​​bachelor in je gezelschap van vrienden te zijn, is het heel goed mogelijk om aan te nemen dat je de kans hebt gehoord om over een hoop tegenstrijdige dingen te horen.

Net als jij en hou van je, en waarderen, en zitten met de jongens zijn niet toegestaan, de correspondentie in de telefoon wordt gelezen over de legitieme rechten van de echtgenoten, en het budget verdrinkt snel op nieuwe schoenen.

Begint het huwelijk te lijken — Dit is een grote fout. Sorry voor je vriend en zijn niet vooral in een haast om zichzelf te belasten door obligaties. Wat zal je huwelijk in feite alleen op je zijn,. Bachelor leven — Dit is natuurlijk niet slecht, maar ook het huwelijk niet waard.

Positieve momenten in het veel meer dan negatief, en negatief kunnen worden geleerd om een ​​gewoon gesprek op te lossen.

Stereotypen die de ring op de vinger minder moedig maakt

Veel mannen zien graag (en gevoel) zichzelf sterk, gratis en, ongeacht hoe vreemd het misschien klinkt, eenzaam. Deze kwaliteiten creëren een afbeelding van een muis, waarvoor huwelijk = reïncarnatie in «Podcast».

Natuurlijk weten dergelijke mensen gewoon niet hoe ze moeten onderhandelen en concessies doen, omdat het hen lijkt dat elke compromissen ze automatisch ontnemen «Muzikaliteit». Maar als er thuis geen vrouw is, dan zoeken er geen compromissen.

Samenwonen

Veel koppels of zelfs jaren leven samen in hetzelfde appartement en beschouwen elkaar met echtgenoten zonder het huwelijk in het registerkantoor te registreren.

En hoe meer tijd het duurt vanaf het moment van het leven samen, des te moeilijker is het de beslissing over de Stampe in het paspoort.

Een man kan gewoon niet de betekenis zien in de officiële ceremonies, omdat hij allemaal zo goed is. Alleen hier zijn meisjes niet altijd gedeeld door dezelfde mening.

Beschikbaarheid van seks zonder toewijding

Seks zonder toewijding is nu beschikbaar voor bijna iedereen. Een persoon die geen haast heeft om een ​​voorbeeldige familie-man te worden en droomt niet in de nabije toekomst over kinderen, het is alleen bij de hand.

Inderdaad, waarom trouwen, als je je behoeften in intieme nabijheid leunt, kan een goede veeg in zijn «Tondel»?

Onvermogen om met meisjes te communiceren

Akkoord, het fenomeen is niet zeldzaam. Als je in de aanwezigheid van een meisje, kun je zelfs geen banaal zeggen «Hallo!», Wat is er om te praten over relaties en het huwelijk.

Hetzelfde geldt voor mannen die ook uitsluitend over zichzelf spreken «Slavo» Flirt of speel de rol van Donjana.

Wees in dit geval niet verbaasd dat uw potentiële bruiden dapoxetine proberen zo snel mogelijk van u te ontsnappen. En het punt hier is helemaal niet in hen.

Vertrouwen dat het huwelijk niet lang zal duren

Er zijn zowel mannen die te pessimistisch beschouwd als het huwelijk. «We worden snel moe van elkaar», «Nu is alles goed, en over een paar jaar hebben we gescheiden», «Ze zal alimentatie eisen en verboden om met kinderen te communiceren».

Ja ja, deze angsten zijn echt. En wanneer je jezelf van tevoren overtuigt in het feit dat je gezamenlijke leven niet zal trainen, — Dus het zal gebeuren.

Twijfelachtig

In de leeftijd, wanneer er foto’s van u zijn, zijn de afgebeelde knappe en twintigjarige miljonairs, zo gemakkelijk vertrouwen verliezen. Elke weigering (zelfs potentieel) veroorzaakt een domme slag voor de trots van een persoon.

Het lijkt erop dat je niet aantrekkelijk genoeg bent, er is niet genoeg slim genoeg, niet genoeg — Lijst hiervan «Niet genoeg» kan tot oneindig duren.

Daarom kiezen sommige de zogenaamde veilige manier — geen actie maken.

Angst «Ugasania» intieme nabijheid

Er zijn mannen, in wiens hoofd is er een angst voor gebrek aan intieme nabijheid in het huwelijk. Er zijn tenslotte zoveel horrorverhalen «Zodra je trouwt, zal passie saai zijn, en zal seks een keer per maand op zijn best zijn».

Het omzeilen van de register-nakomelingen hierdoor, op zijn minst stom, omdat er tientallen zijn, en nog meer manieren om de uitgerust attractie in bed te houden.